Vedligeholdelses abonnement​

Vedligeholdelses abonnement​

Tegn et vedligeholdelses basis abonnement tilhørende:

Fra 2022 vil der være en pris på minimum 6000kr + moms for en grund på under 300kvm2. Abonnementet starter i uge 17. til og med uge 39.

Vi har selvfølgelig også vedligeholdelseabonnementer over 300kvm2 både private samt erhverv.

Nyt tiltag vil være at fra 2023 som privat kunde vil det blive et antal besøg f.eks 10 besøg samt et antal min/timer som ville blive aftalt med kunden, hvorefter der laves tilbud hvor der vedhæftes vedtægter som skal godkendes sammen med tilbuddet, derefter vil kunden modtage en ordrebekræftigelse.

Det er muligt med helårsabonnement d.v.s med vinterservice.

Har du brug for kvalitetssikkert anlæg af græsplæne? Så tilbyder vi hos JLC Haveservice vores hjælp. Vi er beliggende i Aalborg, men vi kører gerne ud til Nørresundby, Svenstrup, Nordjylland.

Vi har mere end 8 års erfaring i branchen, og det er ingen hemmelighed, at vi har grønne fingre. Derfor tilbyder vi også vores hjælp til græssåning, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Er det blevet tid til en ny græsplæne?

Vi løser både store og små opgaver. For os er det vigtigt, at kvaliteten er i top hele vejen igennem. Derfor bruger vi også masterline prodana græsfrø og masterline eftersåning, så vi altid opnår den bedste kvalitet. Vi har selvfølgelig også den bedste gødning til diverse formål, der naturligvis er med til at præge resultatet til at blive rigtigt smukt. Vi står inde for de produkter, vi bruger, da vores producenter gør det samme. Kun det bedste er godt nok.

Derudover kan du være sikker på, at du får professionel rådgivning hele vejen igennem. Dine ønsker og behov kommer altid i første række.​

Få dit tilbud her


Ekstra tilkøb til vedligeholdelses abonnementet

Krav for at få vedligeholdelses abonnement

Der skal laves en klargøring hvor det selvfølgelig er nødvendigt, hvor haven vil blive gjort i den stand som kunden ønsker, så vi kan vedligeholde derfra.Så vil vi bedre kunne holde jeres have pæn resten af vedligeholdelse perioden. Grunden til at vi kræver en klargøring i de fleste tilfælde er at vedligeholdelse abonnement er som ordet siger, kun en omgang vedligehold af din have og ikke en i bundgående opgave.De kunder som fravælger en klargøring selvom at det anbefales, vil få deres have holdt ud fra den standard som vi overtager den i.

Priser er meget individuelle, da der er flere faktorer som afgør prisen. Dette kan være pga. størrelse af haven, hvor velholdt haven er, planter og terræn m.m.

Det skal understreges at en privatkunde som ønsker et vedligeholdelseabonnement er dette personligt og kan kun bruges/ændres af denne.

Alt dette vil også fremgå sammen med tilbuddet, hvor betingelserne vil være vedhæftet på mail eller i visse tilfælde udprintet betingelserne, som kunden godkender sammen med tilbuddet.