Ejendomsservice

Professionel ​ejendomsservice, viceværtsservice for erhverv, det offentlige

Ejendomsservice i Aalborg & resten af Nordjylland​

Er du interesseret i at få professionel ejendomsservice? Så er du landet det rigtige sted. Ved JLC Haveservice har vi bred erfaring med alt inden for services til ejendomme.

Vi holder til i Aalborg, men kører også gerne ud til kunder, der bor i Nørresundby, Svenstrup samt resten af Nordjylland .

Vi er et havefirma, der i den grad må siges at have hænderne rigtigt skruet på. Vi er perfektionister til fingerspidserne, og for os er det vigtigt med en høj kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi også flere forskellige services til ejendomme alt efter dine ønsker og behov.

Hos os får du en professionel rådgivning og udførelse af projekter lige fra begyndelsen. Vi er meget fleksible, hvad angår arbejdsområder – uanset om det drejer sig om almindelig viceværtsservice. Trænger gården til en kærlig hånd, sender vi gerne en gårdmand ud til din ejendom.​

Vi kan tilbyde:

Få dit tilbud her


Hvad koster ejendomsservice?

Vores priser på diverse opgaver inden for ejendomsservice afhænger altid af de behov og ønsker, du har til vores service. Der kan for eksempel være forskel på priser alt afhængigt af, om du har brug for en fast vicevært eller et akut behov for service. Der er derfor forskel på priser for faste aftaler eller engangsaftaler.

Hvis du selv er i tvivl eller har brug for professionel rådgivning til, hvad du skal vælge, finder vi i fællesskab frem til de rette løsninger for dig. Vi ved af erfaring, at omfanget af ejendomsservice kan være meget individuelt.

Når vi har talt sammen og fundet frem til en løsning, vil du modtage en pris og et uforpligtende tilbud. Vi garanterer for, at vores priser til hver en tid er fornuftige og fair – uanset opgavens omfang.

Den bedste garanti jeg altid kan give er godt arbejde og god service.

Mangler du informationer?

Ring til os og få en snak. Hvis du mangler informationer eller gerne vil arrangere en aftale med JLC Haveservice, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan give et uforpligtende tilbud.