Gebyrer/timeløn

Der tillægges diverse gebyrer. Her finder du en kort forklaring over dem og en begrundelse af hvorfor.

Der tillægges gebyr for bortskaffelse af affald, dette gebyr er vi ikke ene om at bestemme, da et registreret firma er pålagt at betale på genbrugspladsen for at komme af med affald.

Ligeledes vil der være en højere pris for hække over 1,90. En hæk der er højere end 1,90 besværliggøre arbejdet og så vi det selvfølgelig også tage længere tid. Det kan også være fordi, hækken står på en skråning, stendige eller andet der gør at den ikke er let tilkommelig.

Priseksempler

For en fyldt varevogn med haveaffald vil prisen eksempelvis være: gebyr til genbrugsstationen 430kr ex. moms og så en timeløn på 425 kr ex. moms til JLC Haveservice for håndterring af affaldet.

Gebyr kan også forekomme hvis der ikke er klargjort sådan at mandskab kan gå direkte til opgaven pga. forhindringer foran hækken. Det kan være havemøbler eller andet, tillægges en ekstra timeløn.​

​​Er det ikke ting der kan flyttes indenfor rimelighedens grænse, kan mandskab helt frasige sig opgaven, eller den udføres kun delvist, hvor der er fremkommeligt.​

Endnu et kedeligt gebyr er selvfølgelig moms på 25% hvilket vi ikke kommer udenom. Priserne på siden her er eksklusiv moms.

Alle gebyrer der muligt bliver pålagt, vil naturligvis fremgå af dit tilbud, sådan der ikke kommer nogen skjulte gebyrer.

Vi udfører også arbejde i weekenderne, selvfølgelig til hverdagens skarpe priser.​

Priser for diverse havearbejde eller andet der udføres er meget individuelt, vi tager derfor altid ud til kunden og hilser på og får en snak om hvilke opgave der skal laves.

​Der bliver aldrig sendt en pris på mail eller andet før vi har set opgaven.​

Få dit tilbud her


Prisliste 2023

Gebyrer & timepriser

Hvad kan vi hjælpe dig med?