Hækkeklipning

Skal vi stå for klipning af din hæk?

Høj kvalitet og lang erfaring med hækkeklipning

Hos JLC Haveservice hjælper vi med klipning af hæk for både private og erhverv. Hækken er den, der præsenterer din have udadtil, og det kan være et stort arbejde med vedligeholdelse af hæk. ​

Det kan både være, hvis du bor i et hus med en stor have, men også hvis det er hækken omkring din virksomhed.

Hækkeklipning er hårdt arbejde, så det kan være en stor fordel at få hjælp til hækkeklipning af os. Vi sørger for klipning af din hæk, når den har brug for det, og dermed slipper du for vedligeholdelse af hækken. 

Vi sørger for et godt kvalitetsarbejde, så din hæk står skarpt og flot efter klipning. 

Få en flot have hele året

Generelt vil hækkeklipning finde sted i juni/juli og igen i september/oktober. På den måde sikrer du, at din hæk ser skarp ud hele året. JLC Haveservice holder til i Aalborg, men vi kommer også gerne ud til vores kunder i Nørresundby, Svenstrup og omegn.

Få klipning af hæk til et skarpt tilbud

Vi lover høj service, kvalitet og gode priser. En god pris behøver ikke betyde, at man går på kompromis med kvaliteten. Hos os får du begge dele.

Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud på klipning af hæk. Så kan vi tale nærmere om dine ønsker, og hvor ofte du ønsker hjælp til hækkeklipning. Vi kan komme en enkelt gang eller efter fast aftale.

Få dit tilbud her


Hvad kan vi hjælpe dig med?