Mosbekæmpelse

Skal vi hjælpe med mosbekæmpelse?

Få hjælp til bekæmpelse af mos af lokal havemand

Hos JLC Haveservice hjælper vi med bekæmpelse af mos. Hvis du har meget mos i din græsplæne, kan det desværre være svært at få bugt med. Vi hjælper gerne med mosbekæmpelse, så din græsplæne kan blive flot igen, og du kan nyde den til fulde.

Vi lufter plænen efter mosbekæmpelse, sår med masterline græsfrø og gøder med gødning fra Kongerslev Kalk. Det gør, at din græsplæne står skarpt efterfølgende, og du slipper for besværet med mos.

Slip for besværet

Det kan være svært og en smule besværligt at fjerne mos selv. Derfor er det oplagt at få hjælp til mosbekæmpelse af os.

 JLC Haveservice holder til i Aalborg, men vi kommer gerne ud til vores private og erhvervskunder i Nordjylland. Vi elsker havearbejde og nyder at få din have til at se smuk ud igen.

Få dit tilbud her


JLC-Have-Viceværtsservice

Hvad koster mosbekæmpelse?

Prisen for at fjerne mos varierer meget. Det kommer an på forskellige faktorer, såsom hvor stor din græsplæne er, og hvor omfangsrigt problemet er. En gennemsnitlig pris vil ligge på ca. 2500 kr. + moms til ca. 9000 kr. + moms.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, så vi kan tale nærmere om priser. Din pris vil nemlig være individuel, men vi giver dig gerne et tilbud, som du så kan overveje. Har du spørgsmål til processen, så står vi også klar til at svare på dem.​

IMG_2560

Hvad kan vi hjælpe dig med?