Beskæring af træer

Beskæring af træer med fagligheden i fokus

Skal vi beskære dine træer?

JLC Haveservice er din lokale haveservice i Aalborg, Nørresundby og Svenstrup. Vi hjælper med alt inden for havearbejde – blandt andet beskæring af træer.

Det er vigtigt at få en specialist til at foretage beskæring af træer, da det nemt kan gå galt, hvis man ikke har helt styr på det. Desuden er det slidsomt arbejde, og vi kommer med maskiner og metoder, som gør det effektivt og nøjagtigt.

Vi har lang erfaring med at klippe og beskære træer, og det er vigtigt for os, at resultatet er tilfredsstillende for dig. Derfor gør vi vores bedste for at yde et højt serviceniveau og udføre vores opgaver efter dine ønsker.

Få dit tilbud her


De rette fagfolk

At beskære træer og foretage klipning af træer er vores passion, og vores lange erfaring kommer os til gode, så resultatet bliver noget nær perfekt. Vi er nemlig perfektionister, der ønsker, at opgaven er udført til stor tilfredshed for dig som kunde. I stedet for at gå og slide med at vedligeholde din have, så ring til os.

Vi elsker havearbejde, og vi elsker at se det smukke resultat efterfølgende, samt glæden hos vores kunder.

Hvad koster beskæring af træer?

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer. Det kan være svært at sige en fast pris, hvorfor det er nemmere, at du ringer og fortæller om din opgave.

Derefter kan vi udregne priser og give et tilbud.